GOD JUL OCH GÅTT NYTT ÅR ÖNSKAR FIBERFÖRENINGEN

Julen står för dörren

Snart är det dags att avrunda ett mycket omtumlande år, som till stor del kantats av den rådande pandemin. Därför känns det extra skönt att kunna blicka fram mot ett nytt år och ljusare tider.Snart kan vi skriva 2021.  Oj vad tiden går! Styrelsen jobbar aktivt vidare med att effektivisera och förbättra för alla medlemmar Nu när jag skriver detta så är alla nya medlemmar installerade i Fäxhult. Det blev till slut 7 st, som valde att ansluta sig till vårt fina fibernät i år, och det finns en och annan ytterligare som även de funderar på att ansluta sig under nästa år, och vi har även en ny anslutning i byn.

Vet inte vad alla tycker, men jag och några till som jag pratat med, tycker att det nu känns som om nätet blivit betydligt stabilare. Man upplever inte att det finns särskilt många avbrott eller störningar mot hur det så ut när vi startade upp nätet. Vilket ju är en mycket positiv trend och jag och många med mig hoppas att detta håller i sig. 

Under slutet av året så har vi stängt fiberprojektet och därmed fått den sista stödpengen från EU och vi vill här och nu särskilt tacka Fredrik Höper, som gjort ett fantastiskt arbete med att sammanställa all dokumentation som skall till för att man skall få dessa bidrag. Detta digra arbete tillsammans med allt frivilligt arbete bland många i styrelsen har gjort att vi hamnat på en kapitalinsats på 19.500:-. Vi hade en prognos i starten av detta projekt på upp till 25.000:- per anslutning, säger de som var med då.

Vi i styrelsen önskar alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år 2021! Håll ut det, blir bättre även om det ser mörkt ut just nu.