Senaste nytt i fiberföreningen

Nu sitter kanske många i stugorna och undrar vad händer med fiberförening, ni har ju inget hört sedan i somras. Helt rätt, men nu skall jag berätta att vår nät mår bra och det växer. Vi har fem stycken fastighetsägare i Fäxhult och en inne i byn, som vill ansluta sig till vårt fina fibernät. De har alla betalat anslutningsavgiften och väntar nu på att vi skall komma och gräva/dra fram fiber till deras hus, så att även de kan njuta av höghastighetsanslutning till vårt fibernät Enligt byggateamet Bernt, Bertil, Bengt-Göran så är detta arbete planerat till slutet av oktober och mitten av november.

Dess utom kan jag rapportera att årsmötet även detta år förflöt utan några som helst dramatiska händelser. Vår mötesordförande Daniel Claesson hanterade detta möte säkert och rutinerat, vilket innebar att de personer som stod inför omval accepterade detta utan några som helst  problem. Detta betyder att vår styrelse nu ser ut så här: 

Lars Nordin Ordförande, Anders Karlsson Vice ordförande, Lena Andrén Kassör, Martin Andrén Sekreterare, Bernt Johansson Ordinarie ledamot, Bo Ehn Ordinarie ledamot, Percy Eden Ordinarie ledamot, B-G Karlsson Ordinarie ledamot,

Frank Johansson Suppleant, Bertil Johannesson Suppleant, Tobias Hedin Suppleant, Erik Liljerup Suppleant.

Nå, hur mår vår förening trots dessa besvärliga, för att inta säga jobbiga, tider. Jodå, vi har ett fibernät som mår mycket bra och en ekonomi som gör oss stabila för framtida händelser. Jag brukar skriva i våra protokoll att vi ligger på mål, vilket stämmer även nu. Jag måste passa på och ge en eloge till alla kamrater i styrelsen, det är ett sant nöje att vara en liten kugge i detta fantastiska gäng av entusiaster, som är otroligt duktiga. Det finns få ord som klarar av att beskriva detta, jag kan bra säga: ”Grymt, vilket gäng”! Jag hade en gammal chef, som en gång sa, att ”med detta gäng kan jag bygga en fiber från Götet till månen och tillbaka igen”, och det uttalandet stämmer väl in på vårt gäng här i Holsljunga.

Avslutningsvis så stämmer jag in i vår ordförandes tack de styrelsemedlemmar som jobbat under detta år. Tack och åter tack för fantastiskt arbete under 2019 och en bra bit in i 2020.

Finns det några av er som har problem med era tjänster, så snälla anmäl dessa till Net At Once, så att man får en chans att fixa detta. Man kan inte lösa era problem, om man inte har någon felanmälan att jobba med, så snälla, anmäl de problem ni har. Ge dom en chans att åtgärda de fel / problem ni har med era tjänster.

Se nu till att ni fortsätter hålla avstånd och ta hand om er i dessa fruktansvärt tråkiga tider. Själv längtar jag, så att jag håller på att krevera, efter kramar från de människor jag älskar precis som jag vet alla ni andra också gör.