Medlemsmöte söndagen 16 juni kl 14.00

Fiberföreningen har medlemsmöte söndag 16 juni kl 14.00 i klubbstugan vid fotbollsplanen

På mötet informerar vi om hur vår ekonomi såg ut för år 2023 och redovisar vad våra revisorer tycker om hur vi hanterar våra pengar i föreningen. Vi förrättar val av styrelsemedlemmar som skall vara vår styrelse nu och framåt i tiden och våra suppleanter bara för att nämna några punkter som står på vår kallelse Varmt välkomna hälsar styrelsen för Holsljunga Fiberförening

Vi kan så här långt konstatera att 2023 blev ett ytterligare framgångsrikt år för våra medlemmar, kunder och vår fiberförening.

Såväl funktion som teknik och ekonomi har fungerat väl. Samtidigt har vi förvaltat vår anläggning, genomfört utbyggnader av vårt nät, genomfört nyttjanderätt för hela vårt fibernät och tecknat ett antal nya avtal av olika slag. Dokumentationen av vårt nät är också i toppklass.

När jag nu ändå skriver lite till vår Webbsida så passar jag på och informerar lite om vad som händer hos Sappa som håller på för fullt med att omorganisera sin kundtjänst samtidigt som man inför ett helt nytt stödsystem som på ett mycket kraftfullt sätt styr handläggarna på kundtjänsterna i Sverige det kan innebära att du måste informera om att vi Holsljunga Fiberförening har samma avtal som Mjöbäck Överlida fiber när det gäller TV och Telefonitjänsterna som Sappa tillverkar för oss och MÖ fiber .

Med detta så önskar jag igen alla välkomna på årsmötet och att vi alla får en fin sommar