Statusrapport

Tryckfelsnisse har varit framme i det dokument som beskriver vårt tjänsteutbud som vi sände ut till alla för några veckor sedan. Minutpriset på ett Mobilsamtal är 1,49 kr/min och inget annat.

Vi har nu avslutat grävarbetet och nerläggandet av kabelkanaler till alla medlemmar, vilket betyder att nu går projektet över till fiberinstallationsfasen, där fiberteknikerna installerar fiber från nodhuset i Holsljunga fram till din fastighet. En del av er har redan fått fiberkabel framdragen till den yttre anslutningsboxen av fibertekniker från Link to Link.
Samtidigt som installationsarbetet pågår, så förbereder vi för tjänsteleverans genom att du väljer vilka tjänster du vill ha på din anslutning.
Ditt val behöver vi senast den 27e oktober genom ett ifyllt och undertecknat tjänsteavtal.

Ju snabbare vi får in dessa uppgifter från samtliga medlemmar, ju fortare kan vår tjänsteleverantör installera och programmera den utrustning som behövs i vårt fibernät.
Vi jobbar för fullt med att få fram ett datum för driftsättningen av nätet och kommer att lägga upp detta datum på webben så fort vi fått detta av vår kommunikationsoperatör Net at Once.

Styrelsen kommer att finnas i HIF´s klubbstuga den 27 Oktober 2016 från kl 18.30 fram till 20.30 för att ta emot ifyllt tjänsteavtal och för att svara på dina frågor.