Nätet är nu i drift och nu startar även faktureringen

Hej alla

Från och med den 20e mars har vår kommunikationsoperatör Netatonce kört igång produktionen av alla våra tjänster i nätet. Vilket innebär att man nu vill ha betalt för detta. Man bryr sig inte om om du har börjat använda ditt bredband eller ej, tjänsten står redo och är klar att användas.

Det betyder att du som medlem kommer att få en faktura från Holsljunga Fiber för en så kallad nätavgift under April, för perioden 20 Mars fram till 31 Maj på 894:- ( 2st nätavgifter +12 dagar i mars) I Maj kommer det en ny nätavgiftsfaktura  på 385:- som gäller för juni osv.

Du som har beställt telefoni med tilläggstjänster typ nummerpresentation mm och de eventuella tilläggstjänster du valt till ditt bredband tex: säkerhetspaketet mm, kommer det nu en faktura månatligt för detta, inklusive de telefonsamtal du haft under månaden från Netatonce. På första fakturan kommer det en så kallad anslutningsavgift på 99:- för telefonitjänsten om du för över ditt fasta nummer ( nummerportering). Om du vill ha pappersfaktura så tar man ut en administrationsavgift på 39:- per tillfälle för detta. Har man ett sammanlagt belopp under månaden som är lägre än 100:-  så väntar man till månaden där efter så att fakturan kommer över 100:-

Vill man slippa den administrativavgiften så kan man få fakturan till sin E-post (mail).

Detta aktiverar man på webben https://minasidor.netatonce.net/nao/#/userindex där finns en flik som heter fakturering där kan man ändra från pappersavisering till e-post avisering. Ditt kundnummer och ditt lösenord för denna webbsida finns på den abonnemangsinformation du får per brev efter att du registrerat dig hos Netatonce.

För er som beställt tilläggstjänster på ert TV abonnemang så kommer det en faktura från Sappa för dessa tilläggstjänster Det kan tillexempel vara kostnaden för ytterligare TV kanaler eller extra TV boxar mm.  Sappa tar även de ut en faktureringsavgift på 30:- men den slipper man om man betalar via E-Faktura via ditt bank konto.

Då kan det alltså se ut så här:

1st Faktura på nätavgiften på 385:- till föreningen per månad från oss ingen faktureringsavgift. ( efter första fakturan som ju är för 2måndader och 12 dagar)

1st Faktura från Netatonce för tilläggstjänster för telefoni och bredband och samtalskostnader XXX :- pappersfaktura 39:- per tillfälle eller ingen avgift via e-post avisering.

1st Faktura från Sappa för de tilläggstjänster du valt från dom med pappersfaktura avgift på 30:- här kan man betala via E-faktura och då utgår ingen faktureringsavgift.

Har du inga tilläggstjänster utan bara kör tripple play erbjudandet för TV och inte heller använder telefonitjänsten så får du bara en faktura för nätavgiften per månad på 385:- från oss.

Har du frågor kring detta så vill vi att du e-postar till oss på medlem@holsljungafiber.se