God Jul och Gott Nytt År

Oj vad tiden går, det är redan snart jul 2018 

Ser man tillbaka på året som snart gått så har vårt fibernät klarat sig helt utan skador, vilket är bra för vår ekonomi i föreningen.

Däremot så har våra tjänsteleverantörer Sappa och Net at Once haft störningar i sina utrustningar och i de fiber som man hyr av andra leverantörer för att kunna tillhanda hålla det funktioner som vi och många med oss hyr av dom. 

Nu har man kommit till rätta med dessa problem i sin utrustning och förutspår att man skall kunna leverera sina tjänster på ett stabilare sätt under 2019. 

Om du fortfarande upplever att bilden ”pixlar” sig eller stannar någon sekund så är det mycket viktigt att man kontaktar Net at Once och anmäler detta, så att man kan fortsätta felsöka på just din fiber.  

Man blir ju väldigt snabbt beroende av att bredbandet alltid skall fungera och när det inte gör det så blir man lätt irriterad och frustrerad, men som med all teknik så strular det ibland helt utan förvarning. Så är det tyvärr.

Vi i styrelsen, Lars Nordin, Fredrik Höper , Bernt Johansson, Bertil Johannisson, Bengt-Göran Karlsson, Anders Karlsson, Tobias Hedin, Bo Ehn, Frank Johansson, Percy Edén, Lena Andrén, Erik Liljerup, Andreas Söderling samt Martin Andrén önskar alla medlemmar en riktigt:

GOD JUL och ett Gott Nytt ÅR