Uppdaterad info kring TV i det nya upplägget från 2022-07-01

Tryckfelsnisse lyckades att blanda sig in i min lista med de kanaler som för närvarande ingår i det kollektiva erbjudandet som vi får genom MÖ Fiber. 

Rätt kanalista ser ut på följande sätt :

SVT 1, SVT 1 HD, SVT 2, SVT 2 HD, TV 3 Sverige, TV4, Kanal 5,

TV6, 7 Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12, SVT Barnkanalen, SVT 24,

SVT Kunskapskanalen, Discovery, ATG, Sappakanalen

När det gäller Mtv så ingår denna kanal inte längre i det kollektiva erbjudandet vi har idag med Net at Once  och inte heller i det kanalutbud vi får i det nya avtalet med MÖ Fiber. Detta på grund av att man inte längre har Mtv s tillstånd att paketera denna kanal i så kallade kollektiva erbjudanden. Däremot så kan man köpa till denna kanal via Sappa idag och när vi väl är över i MÖ Fibers avtal 1/7 2022 idag finns vi i Net at Once avtal med Sappa.

Orsaken till att vi har så kallade kollektiva kanalerbjudanden är krasst uttryckt att det blir mycket billigare för oss som gruppkund än om man kommer som enskild kund. Men om du vill skap en egen kanallista med de kanaler just du vill ha så skall du nu bara beställa internet 500/500 via oss i det nya upplägget och själv kontakta Sappa och teckna ett TV abonemang som passar dina önskemål.

Alla bolag som levererar TV tjänster har ständigt pågående förhandlingar med innehållsproducenter. Ibland kommer de inte överens och då förändras utbudet. Ingen garanterar innehållet i de kollektiverbjudande man har. Detta har man skyddat sig mot i de avtal man har med konsument. Mer om detta finns att läsa på Sappas hemsida.