Abonnemangsavtal 2022

FLER VALMÖJLIGHETER OCH BÄTTRE KAPACITET I VÅRT FIBERNÄT.

Från och med 2022-07-01 så har vi ny kommunikationsoperatör. Vi har tecknat ett samarbetsavtal med Mjöbäck-Överlida fiberförening, som nu tillsammans med oss kommer att vara kommunikationsoperatörer i 3 år med möjlighet till förlängning .

Detta betyder att alla nu måste fylla i bifogad beställningsblankett, Senast 15 Maj. 

På flertalet av alla våra anslutningar kommer vi att behöva byta ut den kombinerade router och *mediaomvandlare som du har idag till en ny utan inbyggd router.

Mer information om detta kommer när vi har jobbat fram hur vi rent praktiskt genomför detta byte med så lite störningar som möjligt. Vi kommer givetvis erbjuda en enkel router till försäljning som kan tillverka wifi om du så önskar. Den blir då din egendom.

Sappa kommer som i dag vara den som levererar TV tjänsterna till oss på samma sätt som idag. Även TV boxen som ingår i abonnemanget behöver bytas ut till en ny uppdaterad version. 

*mediaomvandlare är den burk som omvandlar signalen i fiber-tråden till signal som passar i  din router och TV, och i denna enhet lämnas även ansvaret över till dig från föreningen.

I alla avgifter ingår nätavgift. För medlemmar ingår också medlemsavgift. 

De nya abonnemangs-valen är följande inkl. moms :

1. Internet 500/500, 260:-/mån 

2. Internet 500/500 och TV, 360:-/mån

3. Internet 500/500 och TV+Telefon, 389:-/mån

4. Internet 500/500 och Telefon, 289:-/mån

5. Korttidsabonnemang.

Tillval: Ny standard WiFi Router 495:- engångsavgift

Sappa kommer att producera telefonfunktionen för den som även i fortsättningen vill ha fast telefoni via fiberföreningen, mer information om och kring detta kommer till de som vill ha denna tjänst. Många väljer redan idag att bara använda mobiltelefonen och väljer bort denna  funktion via fibernätet .

Vår Informationsansvarige är Martin Andrén.

Frågor per telefon 0722-16 30 20 eller e-post martin.andren@holsljungafiber.se.